Блог на Asteri Astrology

В този блог можете да откриете информация за науката Астрология, важни и предстоящи астрологични събития, насоки, полезни съвети.

nebula

Обща Астро информация за оставащият период от Май 2019

След средата на май общият астрологичен климат ще се успокои малко. Най-вече, значителното напрежение между Сатурн и Плутон в Козирог и борбата с властта, а и всичко свързано с нея навсякъде, ще намалява бавно до края на месеца. Двете планети в момента са ретроградни и ще бъдат отново в съвпад в края на декември, както са през последните седмици.

Дните около пълнолунието на 19 май обещават глътка свеж въздух в любовта и отношенията. Страстната Луна Скорпион ще направи опозиция с чувственото Слънце Телец, а пък чувствената Венера ще направи съвпад със стимулиращия Уран.

Всеки човек носи подписа на небесните тела в себе си, като образ на слънчевата система по време на своето раждане. „Вътрешният космос“ на всеки от нас е в резонанс с настоящите небесни събития.

Използвайте времето, за да се върнете към радостите на живота или да се впуснете в дългоочаквано любовно приключение. Насладете се на момента, знаейки, че всичко в живота има своето време и се случва, когато трябва.