Блог на Asteri Astrology

В този блог можете да откриете информация за науката Астрология, важни и предстоящи астрологични събития, насоки, полезни съвети.

nebula

Честита ни Венера в Риби – от 11 февруари до 07 март 2018

„Сънувах любовта и се влюбих в този сън“

Планетата на любовта се чувства много комфортно в нежния романтичен, чувствителен, женски знак Риби.

С Венера в Риби любовта ни е всеобхватна, ще сме по-способни да прощаваме, да разбираме и да показваме съпричастност към нашите партньори. Венера в Риби е нежна и привързваща се, но и трудно достъпна, защото има копнеж за нещо, което е трудно да се определи и трудно да се задоволи. Тук границите се размиват и можем лесно да бъдем заблудени, както и уклончиви и изплъзващи се.

Положителното на този транзит е, че при високото проявление на Венера в Риби сега сме по-отворени към дълбока, духовна, изцелителна, съпричастна и жертвоготовна, божествена любов.

Рибите са знакът, който бленува за идеалния свят, където всичко е прекрасно, с позитивни вибрации, хората и светът са добри, няма войни, жестокост, алчност и т.н. Сега в планетата на любовта много често можем да си представяме идеалната, чиста любов, ще я търсим и няма да се задоволяваме с по-малко. Проблемът е, че може да се окаже впоследствие, че сме се заблудили или това просто не съществува. Ще си задаваме въпроси от рода на: Дали наистина това, което си представяме съществува и можем ли да го намерим?!

Най-силно вибрациите на Венера в Риби ще бъде усетена от родените с Венера в Риби, като и с лични планети в Риби, Рак, Скорпион – водните, сензитивни знаци. Добро положение е и за родените с лични планети в Телец и Козирог. Предизвикателен и неблагоприятен е транзитът за родените с лични планети в Близнаци, Дева, Стрелец.

Да обичаш, означава да прощаваш!
И бъдете един към друг благи, милосърдни, прощавайте си един на друг!
Всяка истинска любов е разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали сме същите, значи не сме обичали достатъчно!