Блог на Asteri Astrology

В този блог можете да откриете информация за науката Астрология, важни и предстоящи астрологични събития, насоки, полезни съвети.

nebula

Пълнолуние в Овен

Промяна на възприятията

Пълнолунието в Овен, което настъпва на 14-ти октомври, в 00:07 ч. в 20-тия градус на Овен поставя акцент върху куража и взаимоотношенията.

Луната в опозиция със Слънцето ще засягат нашия дом, семейството ни и интимните ни отношения през следващите две седмици от тази лунна фаза.

Противоположни сили като работа срещу дома или това, което ни трябва във връзка с това, което искаме, ще създават вътрешно напрежение и външен натиск. Това може да доведе до конфликти и кризи, които изтощават нашата енергия.

Луната в Овен подчертава необходимостта от нов старт, въпреки опасенията от повтаряне на стари модели. Страхът често подхранва негативна фантазия за това какво може да се случи, дори ако всичко това изглежда достатъчно реално във въображението, но в същността си е просто умствена проекция. Затова повече овенски кураж и смелост ще са необходими на всички ни.

Луната в Овен прави квадратура с Плутон в Козирог и тригон с Юпитер в Стрелец. Енергията на Овенът носи интензивни и предизвикателни емоции, но благоприятния аспект – тригон с планетата на късмета, Юпитер прави сегашното Пълнолуние малко по-позитивно.

Тригонът с Юпитер внася оптимизъм и отвореност, улеснява съзнанието ни за интензивните ни емоции и споделянето им с близки хора.

Всяка криза на взаимоотношенията, причинена от квадратурата с Плутон, може да се превърне във възможност за трансформация и развитие. Лошите навици или поведение също могат да бъдат елиминирани от нашето подсъзнание чрез положителната трансформация на емоциите ни.

Сега ще имаме много възможности за напредък и решаване на проблеми веднъж завинаги.

Още за Пълнолуние в Овен, можете да прочетете на долният линк:

https://www.facebook.com/…/a.79994586347…/1074422679361850/…

Успех и късмет