За Астрологията

Астрологията е древна наука, с помощта на която можем да научим и осъзнаем повече за себе си, за енергиите, вибрациите и взаимодействията между Космоса и човека.

За мен

Нина Цветкова - Астролог

Нина Цветкова

Собственик на Asteri Astrology

Сертификат астрология

Сертификат

за професионално обучение по Астропсихология

членска карта БАА

Членска карта

Българска астрологична асоциация

Нищо не се случва на земята, без да е записано в небесата.

„Светът е единен, всички неща и явления са взаимно свързани, всеки от нас е част от Космоса, лъч от Лъча на Светлината.“От езотерика, астрология и подобни науки, свързани със себепознание и изследване на „скритите” неща, се интересувам от много отдавна, още от училищна възраст. Постеппено започнах да чета различна литература, първата астрологична книга която прочетох още на 19 г. беше на Линда Гудман „Звездни знаци”. И от тогава досега, не съм спирала да чета и да се интересувам чисто любителски. През 2010 г. се записах на 3 годишен професионален курс по Астропсихология, където завърших със Сертификат за професионално обучение. Основните направления, които изучавах там са – зодиакални знаци, планети, домове, аспекти, елементи и съставяне на хороскоп, прогностика – лунации, транзити, прогресии, дирекции, слънчева и лунна революция, затъмнения и др.

Консултациите, които предлагам са на база класическата западна астрология, която съм изучавала. Към обучението и интереса ми към астрологията, добавям и силната си интуиция, с която да помогна на всеки, който има истинско желание да опознае себе си, да взима правилни решения, за да постигне своята цялост и да бъде удовлетворен и щастлив.

Чрез астрологичните консултации ще получите важна информация, не само за самите вас, но и за важните събития във вашия живот, кога и как да действате, кога да бъдете търпеливи и да изчаквате, за да бъдете успешни и радостни. Духовната осъзнатост и непрекъснатата работа към усъвършенстване са градивен елемент към постигане на желаното от нас. Към това се стремя и аз, и се надявам да ви предоставям качествени Услуги.

От 2015 г. съм член на Българската Астрологична асоциация и посещавам специализирани семинари, лекции, курсове.

Участник в XIV Национална Астрологична конференция, с лекция на тема: „Астрологични фактори в рождената карта, определящи изграждането на емоционални връзки“. Лекцията наблегна на вечно вълнуващата всички хора тема за емоционалните взаимоотношения и астрологичните фактори, показващи изграждането или склонността към разрушаване на връзките.
Участник и съорганизатор на годишното Астро кафе, декември 2017 г. Представени са влиянията на Юпитер и Сатурн през 2018-та година.Клиентите за мен


Бях скептично настроена към астрологията, докато не се запознах с Нина – истински талант, който може да разпознае зодията и асцендента на човек според неговото поведение. Получих съставена от нея годишна астрологична прогноза, като до момента са се сбъднали повечето важни тенденции в области от живота като здраве, финанси, кариера, взаимоотношения и пътувания. Ако се нуждая от съвет за даден период, напълно мога да се доверя на задълбочените ѝ познания за положението на планетите и фазата на Луната – кога някоя от планетите е ретроградна и какво може да е нейното влияние върху мен и околните, както и какви желания можем да отправим към Вселената в магичните моменти на Новолуние.
Скъпа Нина, пожелавам успех на сайта, а ти продължавай да ни радваш с още по-интересни звездни публикации!
Здравка Бижева

Никога не бях използвала услугите на астролог. Не, че не съм вярвала, но някак си все не намирах време и желание да си направя хороскоп или прогноза. Моя приятелка ми препоръча услугите на Нина Цветкова – каза ми, че е доволна и че трябва на всяка цена и аз да опитам. Поръчах си астрологична прогноза, която получих сравнително бързо. С течение на времето се оказа, че повечето неща наистина се сбъднаха и всъщност Нина Цветкова, благодарение на своите знания и умения ми е познала почти всичко, за което съм ѝ изключително благодарна. От тогава до сега съм поръчвала няколко пъти прогнози и винаги съм оставала изключително доволна. Препоръчвала съм няколко пъти услугите и на приятелки, които също са оставали доволни и са си поръчвали хороскопи и прогнози многократно. Нина – благодаря ти за всичко и се радвам, че те познавам! Николина Димитрова